Skip to content

Email Marketer

Standort flexibelNiederlande, Utrecht, UtrechtLänderteams

Jobbeschreibung

Wil jij onderdeel worden van een snelgroeiende Nederlandse scale-up in de sharing economy? Wil je werken met een internationaal team van gepassioneerde mensen met een passie voor reizen? Sluit je dan aan bij ons groeiende team! Maak deel uit van hét toonaangevende camper sharing platform in Europa, en heb een positieve impact op hoe mensen hun vrije tijd doorbrengen.


Voor de rol van E-mail marketeer zijn we op zoek naar iemand met minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in e-mail marketing. Je maakt deel uit van ons centrale marketing team, of HQ, waar je werkt aan groei in al onze landen.

Zou kan jouw dag eruit zien

Je begint de ochtend met een stand-up meeting waarin je een succes deelt met je collega's en je vertelt welke e-mails er die dag verstuurd gaan worden. Na deze meeting check je de planning om te zien of alles op schema ligt en of de content marketeers de juiste input hebben geleverd voor de e-mails die gepland staan. Je bedenkt welke A/B tests je gaat uitvoeren om het maximale resultaat te behalen. Je bekijkt de e-mailrapportage en analyseert de resultaten van eerdere e-mails. Als alle content vertaald is, kun je beginnen met het maken van de e-mails in ons e-mailmarketing systeem. Je wilt er zeker van zijn dat de e-mails een mooi design hebben met de juiste afbeeldingen en headers die passen bij ons merk en de doelgroep. In de middag, als de e-mails helemaal klaar zijn, maak je de juiste segmentaties en plan je de e-mails in. Daarna begin je met het bijwerken van het e-mailrapport. Je werkt de cijfers van de afgelopen week bij en je deelt wat resultaten met je collega's. In de middag ga je aan de slag met een geautomatiseerde mailflow die geoptimaliseerd kan worden. Je analyseert graag de resultaten en gebruikt dat om de mailflow te verbeteren. Je sluit de dag af met een brainstormsessie met de E-mail Marketing Specialist waarin je nieuwe ideeën bespreekt.

Ontmoet alvast een aantal van je toekomstige collega's

Team

Samen met de Email Marketing Specialist haal je elke dag het maximale uit alle e-mailcampagnes en automatische e-mailstromen. Je maakt deel uit van het marketingteam dat bestaat uit content marketeers voor elk land waar we gevestigd zijn, Growth Hackers, Online Marketeers, een Head of Marketing en een Head of Performance Marketing.

Stellenanforderungen

Wat vind je leuk om te doen & wat heb je al gedaan

 • Je hebt ervaring met het ontwerpen van nieuwsbrieven en direct mailings en het optimaliseren van hun prestaties.
 • Je hebt eerder gewerkt aan het ontwerpen van e-mailcampagnes en automatiseringsstromen en het optimaliseren van hun prestaties.
 • Je bent een kei in het succesvol verhogen van open rates, clicks en conversies.
 • Je voert slimme en succesvolle A/B testen en experimenten uit.
 • Je hebt een achtergrond binnen e-commerce.
 • Je hebt technische vaardigheden om onze database en e-mailmarketingsoftware te configureren.
 • Je hebt specifieke ervaring met re-engagement campagnes.
 • Je hebt 1 jaar aantoonbare ervaring.Je bent fulltime beschikbaar en je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.Wat we jou bieden

Dit is je kans om deel uit te maken van Europa's snelst groeiende camper sharing bedrijf! Wij bieden een avontuurlijke job in een jong, snelgroeiend, dynamisch en internationaal scale-up.

 • Vrijheid! Dat is waar wij voor staan. Vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, vrijheid om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.
 • Een verantwoordelijke rol in een ambitieus team, in de voorhoede van onze snelle groei.
 • Remote werken met top-notch tooling en onze website met in-house ontwikkeling.
 • Een paar kampeer-werktrips met het team per jaar.
 • Een jong en internationaal team.
 • Ga zelf op reis met onze eigen Boonybus (Volkswagen T3 Camper).
 • Wij tellen geen vakantiedagen. Wij geloven in verantwoordelijkheid voor je werk, je privéleven en een gezonde combinatie van beide. Wij adviseren om minimaal 25 dagen op te nemen. Maar je bent vrij om je werk en vrije tijd in te delen zoals het jou uitkomt.
 • Volop gelegenheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

oder