Skip to Content

Recruiter

À distance / Télétravail Pays-Bas, Utrecht, UtrechtRessources humaines

Description de l'offre d'emploi

Wil jij onderdeel worden van een snelgroeiende Nederlandse scale-up in de sharing economy? Wil je werken met een internationaal team van gepassioneerde mensen met een passie voor reizen? Sluit je dan aan bij ons groeiende team! Maak deel uit van hét toonaangevende camper sharing platform in Europa, en heb een positieve impact op hoe mensen hun vrije tijd doorbrengen.


Wij zijn op zoek naar een Recruiter met een unieke, innovatieve recruitment visie. Samen met onze Head of People zal je een centrale rol spelen in onze plannen om nog verder op te schalen binnen Europa. We gaan ons team uitbouwen om de grootste (en beste!) speler in Europa te worden. Met tevreden en gelukkige collega's als belangrijkste doel.

Zou kan jouw dag eruit zien

Je droomt ervan om onze kandidaten de best mogelijke 'candidate experience' te geven en maakt daarom het hele recruitmentproces super strak en origineel. In de ochtend zet je de eerste stappen en organiseer je een meeting met collega's die hierbij betrokken willen zijn. Na deze meeting staan er een aantal telefonische screenings gepland met nieuwe sollicitanten voor de Data rol en ga je vol energie aan de slag om te kijken of er een eerste match is. In al jouw acties zorg je voor tijdige feedback naar onze kandidaten en naar je hiring managers. En dit alles in lijn met onze culturele waarden.
Als echt mensenmens bel je enkele kandidaten op die je vorige week hebt gesproken en niet meeneemt naar de volgende ronde, maar zelfs na jouw telefoontje zijn ze nog steeds enthousiast zijn over Goboony.
In de namiddag heb je tijd om onze vacatures online te verspreiden en zichtbaar te maken voor de juiste doelgroep. Ook weet je hoe je de juiste kandidaten actief benadert om kwalitatieve goed gevulde funnels te creëren.
Je sluit de dag af door samen met enkele marketing collega's gave employer branding initiatieven op te zetten en uit te voeren om Goboony als aantrekkelijk werkgever in de markt te zetten.

Ontmoet alvast een aantal van je toekomstige collega's

Team

Het People Team bestaat uit onze Head of People, en jij natuurlijk.

Pré-requis du poste

Wat vind je leuk om te doen & wat heb je al gedaan

 • Je hebt ongeveer 2 jaar ervaring als Recruiter, bij voorkeur binnen een snelgroeiende en internationale omgeving.

 • Je was bent eerder verantwoordelijk geweest voor het gehele proces, van het creëren van een vacature tot de onboarding van nieuwe collega's.

 • Je bent zeer leergierig en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren.

 • Jouw voelsprieten zorgen ervoor dat je snel aanvoelt of een kandidaat geschikt is voor de rol en binnen ons team past.

 • Je bent in staat om meerdere projecten te managen binnen een snel groeiende omgeving.

 • Je bent oplossingsgericht met een positieve instelling, mensen omschrijven je vaak als een relatiebouwer.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

 • En dit alles binnen onze culturele waarden; Vrijheid, Delen, Samen, Ondernemend.


Wat we jou bieden

Dit is je kans om deel uit te maken van Europa's snelst groeiende camper sharing bedrijf! Wij bieden een avontuurlijke job in een jong, snelgroeiend, dynamisch en internationaal scale-up.

 • Vrijheid! Dat is waar wij voor staan. Vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, vrijheid om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.
 • Een verantwoordelijke rol in een ambitieus team, in de voorhoede van onze snelle groei.
 • Remote werken met top-notch tooling en onze website met in-house ontwikkeling.
 • Een paar kampeer-werktrips met het team per jaar.
 • Een jong en internationaal team.
 • Ga zelf op reis met onze eigen Boonybus (Volkswagen T3 Camper).
 • Wij tellen geen vakantiedagen. Wij geloven in verantwoordelijkheid voor je werk, je privéleven en een gezonde combinatie van beide. Wij adviseren om minimaal 25 dagen op te nemen. Maar je bent vrij om je werk en vrije tijd in te delen zoals het jou uitkomt.
 • Volop gelegenheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

ou