Skip to content

Business Developer Duitsland

RemoteNederland, Utrecht, UtrechtCountry Teams

Functieomschrijving

Wil jij onderdeel worden van een snelgroeiende Nederlandse scale-up in de sharing economy? Wil je werken met een internationaal team van gepassioneerde mensen met een passie voor reizen? Sluit je dan aan bij ons groeiende team! Maak deel uit van hét toonaangevende camper sharing platform in Europa, en heb een positieve impact op hoe mensen hun vrije tijd doorbrengen.


Na Italië, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, gaan we dit jaar ook Frankrijk en Duitsland veroveren. Daarom zijn we op zoek naar een Business Developers Duitsland om het aantal listings (campers) op het Goboony platform in Duitsland te laten groeien. We zoeken iemand met een ondernemersmentaliteit, die niet kan wachten om alle uitdagingen aan te gaan in onze bizarre groeifase. Iemand die in staat is om het groeipercentage van 100% in aanbod vast te houden zoals we dat in Nederland hebben gehad.

Zo kan jouw dag eruit zien

Je begint de dag met een stand-up met je collega's, om kort terug te blikken op de successen van gisteren en vooruit te kijken naar je doelen voor die dag. Waarschijnlijk heb je een paar adverteerders onboard op ons platform en een partnership gesloten waarvoor je extra leads gaat verzamelen. Samen met de Country Manager bespreek je wat je nu gaat aanpakken. Je maakt samen een plan: onder welke voorwaarden zal deze samenwerking plaatsvinden? Hoe gaan we leads verzamelen? Hoe gaan we deze leads op een efficiënte en duurzame manier laten converteren om de business in Duitsland te laten groeien? Je verdeelt samen de verschillende acties en gaat er een succes van maken. Samen met de hulp van collega's van het marketingteam en business developers van de andere landen. Waarschijnlijk kijk je ook naar jouw data. Converteren de zaken goed? Werken de veranderingen die we hebben doorgevoerd zoals we wilden?

Een snelle e-mail check tussendoor, er zijn misschien nog een paar listings die moeten worden voorbereid en onboard! En wat is het volgende? Misschien een webinar vanavond? Dat is helemaal aan jou om in te vullen!


Ontmoet alvast een aantal van je toekomstige collega's


Team

Je werkt samen met een enthousiast team bestaande uit onze CCO, de Country Manager en de andere Business Developers.

Vereisten

Wat vind je leuk om te doen & wat heb je al gedaan

 • Je zet graag nieuwe partnerships op en genereert nieuwe leads.
 • Je bent dan ook de beste in het benaderen van prospects om de conversie van leads te optimaliseren.
 • Je verkent continu nieuwe kansen en zet deze om in heldere, ambitieuze doelstellingen.
 • Je grootste doel is om onze autoriteit binnen de camperbranche te vergroten.
 • Je monitort en verbetert dagelijks de kwaliteit van het aanbod.
 • Je bent native Duits, maar beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden in het Engels.
 • Je hebt een ondernemersmentaliteit en men omschrijft jou als 'down to earth'.Wat we jou bieden

Dit is je kans om deel uit te maken van Europa's snelst groeiende camper sharing bedrijf! Wij bieden een avontuurlijke job in een jong, snelgroeiend, dynamisch en internationaal scale-up.

 • Vrijheid! Dat is waar wij voor staan. Vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, vrijheid om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.
 • Een verantwoordelijke rol in een ambitieus team, in de voorhoede van onze snelle groei.
 • Remote werken met top-notch tooling en onze website met in-house ontwikkeling.
 • Een paar kampeer-werktrips met het team per jaar.
 • Een jong en internationaal team.
 • Wij geven je een reiskrediet van € 250, zodat je zelf op camperreis kunt gaan, om de vrijheid te ervaren.
 • Wij tellen geen vakantiedagen. Wij geloven in verantwoordelijkheid voor je werk, je privéleven en een gezonde combinatie van beide. Wij adviseren om minimaal 25 dagen op te nemen. Maar je bent vrij om je werk en vrije tijd in te delen zoals het jou uitkomt.
 • Volop gelegenheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

of