Skip to content

Niets is mooier dan het avontuur tegemoet rijden

Begin je avontuur bij Goboony

Wil jij onderdeel worden van een snelgroeiende Nederlandse scale-up in de sharing economy? Wil je werken met een internationaal team van gepassioneerde mensen met een passie voor reizen? Sluit je dan aan bij ons groeiende team! Maak deel uit van hét toonaangevende camper sharing platform in Europa, en heb een positieve impact op hoe mensen hun vrije tijd doorbrengen.

Kom werken bij Goboony

Goboony is hét online platform voor het delen van particuliere campers. Omdat Goboony snel groeit, zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Onze ambitie is om in 2025 1 miljoen mensen de vrijheid van reizen met een camper te laten ervaren. Kun jij ons helpen dat voor elkaar te krijgen?

Ons team is jong, internationaal, ondernemend en heeft grote ambities. Letterlijk elke dag ontdekken we nieuwe mogelijkheden om al die enthousiaste camperaars en reizigers nog beter, slimmer en leuker bij elkaar te brengen. Wij vinden het belangrijk om behulpzaam, vriendelijk en open te zijn naar elkaar en naar onze klanten.

Ons motto "share the freedom" geldt niet alleen voor het reizen met de camper, het is misschien wel de belangrijkste waarde die we hebben, ook op de werkvloer. En naast dat harde werken, zorgen we er ook voor dat we met z'n allen veel plezier hebben! Herken jij jezelf in deze waarden en ben je klaar voor het avontuur? Sluit je dan aan bij Goboony!

Onze vacatures

Business Developer België
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Business Developer Duitsland
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Business Developer Frankrijk
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Content Marketeer Duitsland / Frankrijk
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Email Marketer
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Full stack Ruby on Rails Engineer
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Lead UX/UI Designer
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Online Marketeer
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Recruiter
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Software Engineering Stage (Internship)
RemoteNederland, Utrecht, Utrecht
Support Process Owner
Nederland, Utrecht, Utrecht

What our team members say

My mission within Goboony is to continue inspiring the world on new ways to travel. The fast paced way of living really infiltrated into so many areas - including how people travelled! It started to be all about how much you can cram into one destination, instead of really enjoying the journey. Campervan travel forces you to take it slower and enjoy the whole experience, while the sharing economy is really paving the way for a more sustainable way of seeing places.

Werken bij Goboony geeft grote voordelen

  • Vrijheid! Dat is waar we voor staan. Vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, vrijheid om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.

  • Een verantwoordelijke rol in een ambitieus team, in de voorhoede van onze snelle groei.

  • Remote werken met top-notch tooling en onze website met in-house ontwikkeling.

  • Een paar kampeer-werktrips met het team per jaar.

  • Een jong en internationaal team.

  • Boek op onze kosten een camper van het platform en ervaar zelf de vrijheid van een camper.

  • Wij tellen geen vakantiedagen. Wij geloven in verantwoordelijkheid voor je werk, je privéleven en een gezonde combinatie van beide. Wij adviseren om minimaal 25 dagen op te nemen. Maar je bent vrij om je werk en vrije tijd in te delen zoals het jou uitkomt.

  • Volop gelegenheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling.