Overslaan naar content

Niets is mooier dan het avontuur tegemoet rijden

Begin je avontuur bij Goboony

Wil jij onderdeel worden van een snelgroeiende Nederlandse scale-up in de sharing economy? Wil je werken met een internationaal team van gepassioneerde mensen met een passie voor reizen? Sluit je dan aan bij ons groeiende team! Maak deel uit van hét toonaangevende camper sharing platform in Europa, en heb een positieve impact op hoe mensen hun vrije tijd doorbrengen.

Kom werken bij Goboony

Goboony is hét online platform voor het delen van particuliere campers. Omdat Goboony snel groeit, zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Onze ambitie is om in 2025 1 miljoen mensen de vrijheid van reizen met een camper te laten ervaren. Kun jij ons helpen dat voor elkaar te krijgen?

Ons team is jong, internationaal, ondernemend en heeft grote ambities. Letterlijk elke dag ontdekken we nieuwe mogelijkheden om al die enthousiaste camperaars en reizigers nog beter, slimmer en leuker bij elkaar te brengen. Wij vinden het belangrijk om behulpzaam, vriendelijk en open te zijn naar elkaar en naar onze klanten.

Ons motto "share the freedom" geldt niet alleen voor het reizen met de camper, het is misschien wel de belangrijkste waarde die we hebben, ook op de werkvloer. En naast dat harde werken, zorgen we er ook voor dat we met z'n allen veel plezier hebben! Herken jij jezelf in deze waarden en ben je klaar voor het avontuur? Sluit je dan aan bij Goboony!

Waarom je bij Goboony wil werken