Passa ai contenuti

Flemish Sales & Supply Intern

RemoteInternships

Job description

Goboony is hét online platform voor het delen van particuliere campers. Omdat we snel groeien, zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Ons team is jong, internationaal, ondernemend en heeft grote ambities. Letterlijk elke dag ontdekken we nieuwe mogelijkheden om al die enthousiaste camperaars en reizigers nog beter, slimmer en leuker bij elkaar te brengen. Wij vinden het belangrijk om behulpzaam, vriendelijk en open te zijn naar elkaar en naar onze klanten.


Onze missie is eenvoudig: help 1 miljoen mensen genieten van de ultieme vrijheid die alleen camperreizen kunnen bieden. Doe je mee?


Een rit naar een bestemming die ertoe doet

Als snelgroeiend camper deelplatform zijn we actief in 6 landen (Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland en Frankrijk). Met meer dan 10.000 campers, inspirerende content en aanvullende producten zoals een eigen dagverzekering brengen we camper eigenaren en camper enthousiastelingen met elkaar in contact. 

Het verhuren van je camper klinkt misschien simpel, toch komt er enorm veel bij kijken. Als Sales & Supply stagiair help je nieuwe verhuurders te beginnen met het verhuren van hun camper. Je krijgt in deze rol de kans een ster te worden in klantcontact en sales. Hierbij stelt Goboony de eigen inbreng van medewerkers erg op prijs, waardoor je ook de kans krijgt om invloed uit te oefenen op de processen binnen het bedrijf!


Dit zou jouw dag kunnen zijn:

Als onze Sales & Supply Intern zal jouw dag een mix zijn van klantcontact, creativiteit en een vleugje camper geïnspireerde humor. Hier is een sneak peek van hoe jouw dagen eruit kunnen zien tijdens het remote werken:

 • Word een meester in het opvolgen van leads! Of het nu gaat om e-mail of telefoon, jij staat altijd paraat om potentiële verhuurders snel en effectief te begeleiden.
 • Geen inzicht te diep, geen verhuurder te nieuw! Met jouw vaardigheden begeleid je nieuwe verhuurders bij hun eerste stappen in de wereld van camperverhuur, zodat ze vol vertrouwen aan hun avontuur kunnen beginnen.
 • Creëer aantrekkelijke camperadvertenties op Goboony! Jouw expertise en behulpzaamheid zorgen ervoor dat elke advertentie de aandacht trekt en potentiële huurders aanspreekt.
 • Combineer jouw eigen inzichten met gebruikersfeedback om continue verbeteringen door te voeren. Als vernieuwer breng je onze service naar nieuwe hoogten, altijd strevend naar een nog betere ervaring voor onze gebruikers.
 • Je schroomt niet om contact op te nemen met onze verhuurders, hun advertenties grondig door te nemen en waardevolle tips te verstrekken, zodat zij hun kansen op het aantrekken van huurders verder kunnen vergroten!

Ontmoet je toekomstige collega's!

Job requirements


Dit omschrijft jou:

 • Je hebt een commerciële flair en jouw service maakt indruk op mensen.

 • Je bent niet bang om even een praatje te maken, of contact op te zoeken met klanten en collega’s.

 • Nieuwsgierig en leergierig is wat jou beschrijft! Het begint pas echt wanneer je het niet weet.

 • Je kunt je aanpassen aan verschillende doelgroepen en jouw empathie en flexibiliteit zorgen ervoor dat je de beste service biedt aan nieuwe klanten.

 • Je bent beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden.

 • Je staat ingeschreven bij een Belgisch opleidingsinstituut en de stage moet ook relevant zijn aan je studie.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Vlaams en kan ook goed in het Engels met je collega’s communiceren.

 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar om mee te werken in het bedrijf.


Hoe wij investeren in jouw reis bij Goboony

We hopen dat de kans om deel uit te maken van het snelstgroeiende camperplatform van Europa je al enthousiast maakt over de weg die voor je ligt. Daarnaast bieden wij ontzettend leuke extra's:

 • Vrijheid! Daar staan we voor. Vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, vrijheid om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.

 • Een verantwoordelijke stage in een ambitieus team, aan de voorhoede van onze snelle groei.

 • Volledig remote werken met top notch tools en een ontzettend jong en internationaal team.

 • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling

en nog veel, veel meer...


Join us!

Klaar om ons Vlaamse Country Team te ontmoeten? Stuur je gegevens onze kant op en laten we praten.


or