Aller au contenu

Dutch Community Management Intern

Remote€300 - €500 per monthInternships

Job description

Goboony is hét online platform voor het delen van particuliere campers. Omdat we snel groeien, zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Ons team is jong, internationaal, ondernemend en heeft grote ambities. Letterlijk elke dag ontdekken we nieuwe mogelijkheden om al die enthousiaste camperaars en reizigers nog beter, slimmer en leuker bij elkaar te brengen. Wij vinden het belangrijk om behulpzaam, vriendelijk en open te zijn naar elkaar en naar onze klanten.


Onze missie is eenvoudig: help 1 miljoen mensen genieten van de ultieme vrijheid die alleen camperreizen kunnen bieden. Doe je mee?


Een rit naar een bestemming die ertoe doet

Als snelgroeiend camper deelplatform zijn we actief in 6 landen (Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland en Frankrijk). Met meer dan 10.000 campers, inspirerende content en aanvullende producten zoals een eigen dagverzekering brengen we camper eigenaren en camper enthousiastelingen met elkaar in contact. Je krijgt in deze stage de kans een ster te worden in klantcontact, business development en onderhandeling, en je leert voornamelijk om te denken in oplossingen! Hierbij stellen we de eigen inbreng van medewerkers erg op prijs, waardoor je ook de kans krijgt om invloed uit te oefenen op de processen binnen het bedrijf.


Dit zou jouw dag kunnen zijn:

Als onze Community Management Intern zal jouw dag een mix zijn van klantcontact, creativiteit en een vleugje camper geïnspireerde humor. Hier is een sneak peek van hoe jouw dagen eruit kunnen zien tijdens het remote werken:

 • Wordt een expert in klantsupport via e-mail, telefoon of WhatsApp! Als er een vraag is, ben jij de superheld die paraat staat om de klant direct te helpen.

 • Geen schade te groot, geen geschil te ingewikkeld! Jij bent degene die gebruikers begeleidt bij het oplossen van schadeclaims en geschillen.

 • Transformeer nieuwe verhuurders tot ervaren camperverhuur kunstenaars! Met jouw begeleiding beginnen ze vol vertrouwen aan hun avontuur in de wereld van camperverhuur.

 • Laat betalingen super soepel verlopen! Als de beheerder van betalingen, ben jij degene die de boel weer vlot trekt, zodat iedereen weer zorgeloos op reis kan.

 • Combineer je eigen inzicht met gebruikersfeedback. Je brengt vernieuwingen op en maakt onze service nóg beter.


Ontmoet je toekomstige collega's!

Job requirements


Dit omschrijft jou:

 • Je bent ambitieus, ondernemend en een beetje idealistisch. Alle mensen in ons bedrijf gaan voor de extra stap, hebben de drive om nieuwe kennis op te doen en deze met elkaar te delen.

 • Je bent niet bang om even een praatje te maken, of contact op te zoeken met klanten en collega’s.

 • Nieuwsgierig en leergierig is wat jou beschrijft! Het begint pas echt wanneer je het niet weet.

 • Je staat ingeschreven bij een Nederlandse opleiding, en woont ook in Nederland.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan ook goed in het Engels met je collega’s communiceren.

 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar om mee te werken in het bedrijf.

 • Je kan stage lopen vanaf Februari/Maart tot en met Juni/Juli.


Hoe wij investeren in jouw reis bij Goboony

We hopen dat de kans om deel uit te maken van het snelstgroeiende camperplatform van Europa je al enthousiast maakt over de weg die voor je ligt. Daarnaast bieden we een stagevergoeding van 300 - 500 euro bruto per maand en geweldige voordelen:

 • Vrijheid! Daar staan we voor. Vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, vrijheid om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.

 • Een verantwoordelijke stage in een ambitieus team, aan de voorhoede van onze snelle groei.

 • Remote werken met top notch tools en een ontzettend jong en internationaal team.

 • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling

en nog veel, veel meer...


Join us!

Klaar om ons Nederlandse Country Team te ontmoeten? Stuur je gegevens onze kant op en laten we praten.


or